Tweede update Road to Kerkrade

jun 25, 2016

Tweede update

Vanaf de middag zit het weer helaas erg tegen! De groep die route 5 heeft gefietst kreeg de volle laag over zich heen, helemaal drijfnat werden zij afgelost door de andere leden. Ook voor hen was deze route niet plezierig, ook hier kwam de regen met bakken uit de lucht. Maar we zijn doorzetters, want we bleven stug die pedalen rondtrappen!

Tijdens route 7 hebben we tijdelijk Nederland verlaten, en werd de weg in Duitsland vervolgt, hier vond ook de laatste wissel plaats, nog 20 km tot aan de eindbestemming in Kerkrade op het Raadhuis plein. De eerste groep heeft zich inmiddels ontdaan van de natte kleding en verwisseld voor droge (als ze dit bij zich hadden…) en dat voelde toch wel erg prettig!

Route 8 was de laatste maar ook wel de pittigste met alle heuvels en dalen, maar de uitzichten waren dan weer prachtig! Maar ook dit is onze fietsers gelukt! Onder luid gejuich kwamen zij aan op het Raadhuisplein, bij de trap, moe maar voldaan. Daar werden natuurlijk nog even een aantal mooie groepsfoto’s gemaakt.

Nu aangekomen in Kerkrade kijken we terug op een bijzondere dag, dit evenement was nog niet eerder gedaan! Maar het is een succes gebleken. We willen alle sponsoren super bedanken. Iedereen die een gift heeft gedaan, jullie helpen ons onze ‘droom’ waar te maken; ‘Dreaming the Dreams’ op het WMC 2017 in Kerkrade.  Onze weg naar Kerkrade is al een paar maandjes aan de gang, maar vandaag letterlijk en figuurlijk echt actief van start gegaan.

Alle bedrijven die ons gesponsord hebben, dank jullie wel! De namen kunt u onderaan de WMC pagina vinden. Profiets Joop de Haan, bedankt voor de tandems die we mochten gebruiken. Bakker Piet voor de bolletjes en krentenbollen, Slagerij de Weerd voor het beleg en Agriservice Koetsier voor het gebruik van hun personenbusje!

De weg terug zullen we in de auto afleggen, maar nu eerst tijd voor een hapje en een drankje. ☺

 

Share This