Muzikale opleiding

Dat klinkt als muziek in de oren!
 
De muzikale opleiding binnen de vereniging wordt verzorgd door docenten verbonden aan Cultuurkust. Deze organisatie in Harderwijk is een regionaal centrum voor cultuureducatie en amateurkunst. Via het MuziekPortal bieden zij diverse lessen op veel verschillende instrumenten. Voor meer informatie over Cultuurkust klik hier.

Docenten en Instrumenten


Deborah Witteveen

Saxofoon

Tjeerd Vrieswijk

Hoorn, Euphonium, Tuba, Bugel, Trompet en Cornet

Bart van Grinsven

Melodisch slagwerk, ongestemd slagwerk en drums 

Gerda Tuinstra

Melodisch slagwerk, ongestemd slagwerk en drums

Kinderorkesten / Cursussen Cultuurkust in Elspeet


Kinderorkesten 
Samen muziek maken met andere kinderen? Het kan via de kinderorkesten die door Cultuurkust worden georganiseerd. Voor veel verschillende instrumenten, als viool, cello, fluit, klarinet, trompet, hoorn, ongestemd slagwerk(drums) en melodisch slagwerk(marimba) worden deze ‘korte’ kennismakingscursussen georganiseerd. De cursus bestaat uit 10 lessen voor € 70,- en wordt gegeven door ervaren muziek docenten. De eerste les is altijd open voor vriendjes en vriendinnetjes die zich nog niet hebben opgegeven maar toch een beetje nieuwsgierig zijn. Je leert de basisbeginselen van een muziekinstrument zoals je die later in een orkest of andere muziek groep kan gebruiken.

Om een cursus door te kunnen laten gaan dienen er minimaal 4 cursisten voor een half uur  of 8 cursisten voor een uur in te schrijven.

Cursussen
Nieuwsgierig naar welke cursussen er nog meer door Cultuurkust in Elspeet aangeboden worden? Voor het complete aanbod klikt u hier

Een vraag of wilt u meer informatie?

Bijvoorbeeld over muzieklessen of het lidmaatschap van Elspeets Fanfare Korps, neem dan contact met ons op via secretariaat@elspeetsfanfare.nl