Wat leuk dat u potgrond bestelt bij Elspeets Fanfare Korps

11 + 13 =

Onderstaand vindt u de procedure voor bestelling / Af te halen bij Hoveniersbedrijf Stip op 13 maart vanaf 08.30

COVID 19 – Corona protocol

Elspeets Fanfare vindt veiligheid erg belangrijk. Daarom hebben wij besloten op deze, voor ons nieuwe wijze, de potgrondactie te organiseren. De goederen zijn af te halen bij Hoveniersbedrijf Stip. Hoe gaat dit exact in zijn werk?

1. Wij benaderen u naar aanleiding van uw online bestelling.

2. Uw contactpersoon stuurt u bij voorkeur een betaalverzoek voor de bestelde potgrond. U betaalt dus aan uw contactpersoon, waarbij contant geld het liefst niet aangenomen gaat worden

3. U haalt, op een voor u bepaald tijdslot, de potgrand af bij de drive thru bij Hoveniersbedrijf Stip (Staverdenseweg 45, 8075AP, Elspeet)

4. U kunt eventueel contant betalen, maar bij grote voorkeur sturen wij u een betaalverzoek.

Potgrond bestellen?

Wat fijn dat u onze vereniging wil steunen in deze barre tijden. Onderstaand vindt u de prijzen van de diverse soorten potgrond.

– Universele potgrond 40 liter, 5 euro, 2 voor 9 euro
– Universele potgrond 20 liter, 3,75 euro, 2 voor 7 euro
– Potgrond voor 1 jarige planten, 40 liter 6 euro, 2 voor 11 euro
Als u geen lid kent bij onze vereniging kunt u uiteraard ook potgrond bestellen. Vult u daarvoor bovenstaand contactformulier in.

Elspeets Fanfare Korps