T-shirts voor het A-Slagwerkensemble, op weg naar het WMC 2017

dec 20, 2016

ELSPEET Het Wereld Muziek Concours staat voor 21 juli in de planning bij het Slagwerkensemble van Elspeets Fanfare Korps. De Elspeetse slagwerkers gaan opnieuw de uitdaging aan om zich met de wereldtop van amateur slagwerkers te meten. Een deelname aan een dergelijk groot concours brengt veel extra kosten met zich mee. Daarom zijn de muzikanten druk bezig met het werven van sponsoren.

Aangezien uniformiteit ook een rol speelt, zijn de slagwerkers blij met de nieuwe shirts die ze onlangs hebben gekregen. Jan van de Ridder (namens Rimondia bv) en Johan Stip (namens Van Klompenburg & Bonestroo) overhandigden deze shirts tijdens een repetitieavond. Bestuurslid Fenita Kleijer: ,,Deze twee sponsoren zorgen voor een goede aftrap richting het WMC 2017 en daar zijn we, net als met alle anderen sponsoren, trots op en blij mee.”

Vrijdag 16 december zal het slagwerkensemble te beluisteren zijn tijdens ‘Winkelen in het winterlicht’. Op deze winkelavond speelt het slagwerkensemble naast het Bloemenhuus gevarieerde slagwerkmuziek.

Voor verdere informatie kunnen belangstellenden een kijkje nemen op www.elspeetsfanfare.nl.

 

Share This