Try-Out Concert 8 juli 2017

jul 6, 2017

Op zaterdag 8 juli 2017 zal het A-Slagwerkensemble o.l.v. Wibrand van Norel haar laatste TryOut hebben voor hun deelname aan het WMC, tijdens het Sponsorconcert in Elspeet

Deze avond zal ook het Fanfare Orkest uit Castricum en het Gelders Fanfare Orkest, beiden o.l.v. Erik van de Kolk, hun WMC programma ten gehore brengen.
De orkesten en het ensemble, met hun dirigenten, staan garant voor een spetterende avond waar op hoog niveau zowel blaas- als slagwerkmuziek ten gehore gebracht zal worden.
Het beloofd dus zeker een bijzonder muzikale avond te worden, een concert waar u bij aanwezig kunt zijn, kosten hiervoor zijn € 10.- per persoon.

U kunt vanaf heden uw kaarten alvast reserveren, mail uw gegevens en het aantal kaarten dat u wenst naar:  tryoutwmc@gmail.com Uw naam wordt genoteerd en op 8 juli liggen de kaarten voor u klaar bij de kassa. U kunt dan uw kaarten afrekenen. Let op, er zal geen pin aanwezig zijn
Voor deze avond geldt Vol = Vol, wilt u dus zeker zijn van een kaartje, reageer dan snel.
Het concert zal gehouden worden in Sporthal ‘Op de Heide’, Uddelerweg 96 in Elspeet, de zaal is vanaf 18.30 uur geopend, aanvang van het concert zal om 19 uur zijn.

Kijk voor meer informatie op www.elspeetsfanfare.nl