Actie -S-TEUN

dec 11, 2017

Muziek vereniging Elspeets Fanfare Korps zamelt geld in voor oefeninstrumenten voor jeugdleden met (S)TEUN!

Elspeets Fanfare Korps zal de komende weken van start gaan met de actie (s)teun! De vereniging met 55 leden en 36 jeugdleden heeft dringend geld nodig om voor alle jeugdleden een instrument te financieren. De komende weken gaan de leden op stap bij u in de buurt en zullen vragen om uw steun. Het betreft geen huis-aan- huis actie.
(S)teun is een manier van fondsenwerving met een zeer hoge opbrengst voor de vereniging. U zult worden gevraagd om een varkentje te wassen (lees: krassen). Het bedrag dat u tevoorschijn tovert is uw bijdrage. De bedragen onder de varkentjes (de “teuntjes”) variëren van €0,50 tot maximaal €3,00. In ruil voor uw bijdrage ontvangt u een vel met 8 waardecoupons met aantrekkelijke kortingen op pretparken, hotels, winkels, films, foto afdrukkenen nog veel meer. Er is voor iedereen wel iets bij. Zo geeft Elspeets Fanfare Korps iets aan u terug als dank voor uw donatie.
Op deze manier hoopt Elspeets Fanfare Korps snel al haar jeugdleden een instrument te geven om thuis te kunnen oefenen. Doe dus mee met de actie (S)TEUN en let op de groene (S)TEUN boekjes die binnenkort bij u aangeboden zullen worden.

Voor meer informatie kunt u mailen naar secretariaat@elspeetsfanfare.nl