Voorjaarsconcert Elspeets Fanfare Korps zaterdag 4 maart

feb 13, 2017

Zaterdag 4 maart a.s. organiseert Muziekvereniging Elspeets Fanfare Korps haar jaarlijkse Voorjaarsconcert. Zowel het A-Slagwerkensemble als het Fanfare Orkest zullen u op diverse wijzen muzikaal vermaken.

Het Fanfare Orkest zal voor de laatste keer musiceren o.l.v. dirigent Erik van de Kolk. De dirigent stopt na ruim 7 jaar bij onze vereniging. Deze avond zullen zij samen aan u laten horen wat een prachtige muziek zij ten gehore gaan brengen. Hun programma zal bestaan uit veelal lichte muziek, van filmmuziek tot aan ‘Het Dorp’, van een prachtig koraal tot muziek met volop swing. Zij zullen u laten horen dat zij in alle stijlen van de blaasmuziek thuis zijn.

Het A-Slagwerkensemble, o.l.v. dirigent Wibrand van Norel, is momenteel al druk bezig met hun muzikale voorbereiding voor hun deelname aan het WMC a.s. 21 juli. Er zal deze avond dus wellicht alvast een tipje van de sluier opgelicht worden van hun WMC programma. Uiteraard zullen zij ook nummers voor u spelen die u bekend in de oren zullen klinken, een divers programma is het zeker voor het luisterend publiek. Het belooft weer een bijzondere muzikale avond te worden die u zal verrassen. Wij hopen u deze avond dan ook te ontmoeten als publiek.

Het concert vindt plaats in ’t Kulturhus, Nachtegaalweg 2 in Elspeet. De zaal is open vanaf 19:00 uur en het concert begint om 19:30 uur.

Entree is € 6,00 (vanaf 12 jaar) en € 3,00 (tot 12 jr). Donateurs hebben op vertoon van de kaart voor 2 personen gratis toegang

Tip: zorg dat u tijdig aanwezig bent want vol = vol!