Voorjaarsconcert Elspeets Fanfare Korps zaterdag 3 maart

feb 12, 2018

Zaterdag 3 maart a.s. organiseert Muziekvereniging Elspeets Fanfare Korps haar jaarlijkse Voorjaarsconcert. Zowel het A-Slagwerkensemble als het Fanfare Orkest zullen u op diverse wijzen muzikaal vermaken.

Het Fanfare Orkest zal deze avond aan u laten horen wat een prachtige muziek zij samen maken met hun dirigent Maarten van de Kolk. Zij zullen u laten horen dat zij in alle stijlen van de blaasmuziek thuis zijn.

Het A-Slagwerkensemble, o.l.v. dirigent Wibrand van Norel. Uiteraard zullen zij nummers voor u spelen die u bekend in de oren zullen klinken, een divers programma is het zeker voor het luisterend publiek. Het belooft weer een bijzondere muzikale avond te worden die u zal verrassen. Wij hopen u deze avond dan ook te ontmoeten als publiek.

Het concert vindt plaats in ’t Kulturhus, Nachtegaalweg 2 in Elspeet.
De zaal is open vanaf 19:00 uur en het concert begint om 19:30 uur.

Entree is € 6,00 (vanaf 12 jaar) en € 3,00 (tot 12 jr).
Donateurs hebben op vertoon van de kaart gratis toegang (voor 1 of 2 personen)

Tip: zorg dat u tijdig aanwezig bent want vol = vol!