Opleidingsorkest

Daar zit muziek in

Over ons

Het opleidingsorkest van Elspeets Fanfare repeteert één keer in de twee weken op de donderdagavond van o.l.v. dirigent Erik van de Kolk. Dit doen zij zodat leerlingen leren om samen te spelen, het is een voorbereiding op het spelen in het Fanfare Orkest. Wanneer u/jij het Opleidingsorkest wilt horen spelen kunt u/jij altijd een repetitie bijwonen.

Verder geven zij jaarlijks een Jeugdconcert samen met het B-Slagwerkensemble, spelen ze rondom kerst op verschillende locaties kerstliedjes en in 2016 zullen zij deelnemen aan het Opleidingsorkesten Festival van het Noord Veluws Muziekverband. Naast het feit dat het spelen in het Opleidingsorkest erg leerzaam is, is het ook heel gezellig. Ze hebben jaarlijks een studiedag en doen regelmatig leuke activiteiten samen.

De leden

Jordie van Asselt