Muzikale opleiding

Dat klinkt als muziek in de oren!

De muzikale opleiding binnen de vereniging wordt verzorgd door docenten verbonden aan Cultuurkust. Deze organisatie in Harderwijk is een regionaal centrum voor cultuureducatie en amateurkunst. Via het MuziekPortal bieden zij diverse lessen op veel verschillende instrumenten. Voor meer informatie over Cultuurkust klik hier.

Docenten en Instrumenten

Linda Arnoldus

Saxofoon > sopraan, alt, tenor en bariton

Tjeerd Vrieswijk

Hoorn, Euphonium, Tuba, Bugel, Trompet en Cornet

Ruben Maathuis

Melodisch slagwerk, ongestemd slagwerk en drums

Esli Kalkman

Melodisch slagwerk, ongestemd slagwerk en drums

Tarieven HaFaBra Muziekonderwijs

Indi 20

36 individuele lessen van 20 minuten + theorie- en praktijkexamen

Indi 25

36 individuele lessen van 25 minuten + theorie- en praktijkexamen

Indi 30

36 individuele lessen van 30 minuten + theorie- en praktijkexamen

Prijzen zijn excl. BTW voor leerlingen van 21 jaar en ouder.

Als een leerling lessen wil gaan volgen, dan moeten zij zich aanmelden bij Cultuurkust voor de lessen, en bij onze vereniging als lid. Hieronder

Kinderorkesten / Cursussen Cultuurkust in Elspeet

Kinderorkesten

Samen muziek maken met andere kinderen? Het kan via de kinderorkesten die door Cultuurkust worden georganiseerd.
Voor veel verschillende instrumenten, als viool, cello, fluit, klarinet, trompet, hoorn, ongestemd slagwerk(drums) en melodisch slagwerk(marimba) worden deze ‘korte’ kennismakingscursussen georganiseerd.
De cursus bestaat uit 10 lessen voor € 63,- en wordt gegeven door ervaren muziek docenten.
De eerste les is altijd open voor vriendjes en vriendinnetjes die zich nog niet hebben opgegeven maar toch een beetje nieuwsgierig zijn.
Je leert de basisbeginselen van een muziekinstrument zoals je die later in een orkest of andere muziek groep kan gebruiken.

Om een cursus door te kunnen laten gaan dienen er minimaal 8 cursisten per cursus in te schrijven.

Cursussen

Nieuwsgierig naar welke cursussen er nog meer door Cultuurkust in Elspeet aangeboden worden? Voor het complete aanbod klikt u hier

Een vraag of wilt u meer informatie?

Bijvoorbeeld over muzieklessen of het lidmaatschap van Elspeets Fanfare Korps, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.